22 Ιουλίου 2011

Πω πω αγωνία!!

Οι Μεσσήνιοι ...πρωταθλητές βουλευτές!

Φασαρία για το τίποτα!

Οι κυβερνητικοί βουλευτές στο Νομό Μεσσηνίας, πρέπει ν΄αναδειχθούν σε πρωταθλητές στην Πελοπόννησο, σε σχέση με τους άλλους βουλευτές των άλλων Νομών που δε μιλούν τόσο πολύ, εργάζονται όμως πιο αποτελεσματικά για τον τόπο τους από τους φασαριόζους μεν, αναποτελεσματικούς δε ,Μεσσήνιους.

Βομβαρδισμόςτων ΜΜΕ κυριολεκτικά με πρωτοβουλίες, ενέργειες , επερωτήσεις ,συναντήσεις, κινητοποιήσεις κ.α. πολλά!

Εκείνο που δεν έχει γίνει κατανοητό, είναι πως ενώ δραστηριοποιούνται τόσο πολύ , τρέχουν... αγωνιούν για τα συμφέροντα του τόπου τους...η Μεσσηνία πάει από το κακό στο χειρότερο!

Κανένας αρχικός προγραμματισμός δεν υλοποιήθηκε!

Κανένα αίτημα της Μεσσηνιακής κοινωνίας δεν προχώρησε!

Τώρα να θεωρείται επιτυχία, το ότι κρατήθηκε το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, είναι εξευτελιστικό ακόμη και να το σκεφτεί κάποιος!

Η Ολυμπία οδός κόλλησε και απολύθηκαν οι εργαζόμενοι της αναδόχου εταιρείας, το ΤΕΙ συρρικνώνεται, οι δομές πρωτοβάθμιας περίθαλψης απαξιώνονται, το παράρτημα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου παραπαίει, το ΚΕΔΒ έκλεισε με άγνωστη περαιτέρω χρήση, το Στρατολογικό Γραφείο έκλεισε, οι Εφορίες κλείνουν, ο σιδηρόδρομος σταμάτησε, τα διόδια ΔΕΝ μειώθηκαν και έχουν τη θρασύτητα να μιλούν συνέχεια ,να βομβαρδίζοντας τους πολίτες με το «δήθεν» ενδιαφέρον;

Οι εκλογές και η επόμενη μέρα, που προβλέπεται απογοητευτική για τους ίδιους τους ενδιαφέρει και μόνο και το ενδιαφέρον τους εστιάζεται αποκλειστικά εκεί.

Ποιος θα παρουσιάσει μεγαλύτερο όγκο ερωτήσεων και ανακοινώσεων στα τοπικά ΜΜΕ !

Έλεος πια , κουράσατε!!!
WWW.MORIAS.GR